If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А ми аз съм с такива и съм много доволен! Но съм с боксер и карам на газ. Не знам как са на T.S. Магазинчето дето ги купих ми е близо и утре ако имам време ще проверя в каталога кой модел са за теб.
Дайте отзиви за тази марка свещи, че много ми ги хвалеха, а били евтини.
Ако стават - кажете и модела за T.S.
За нищо не стават. Само ще хвърлиш пари на вятъра за тях, ако ги купиш може и да ти са видят добри, но ако сложиш Денсо Иридиум(които естествено не са ефтини, около 260 лв.) тогава ще разбереш що е свещ, и ще усетиш разлика и в разхода...
Аааа и също така Денсото кара 100 хил. км.......даваш доста пари наведнъж, но после забравяш
изкарвали по 20-30000 км само
е колко искате да изкарват за тия смешни пари ...
ДЕНСО изкарвали по 100000 км ... че коя от тия стари коли ще изкара още 100000 км , разбирам на 3-4 годишна кола да сложиш ДЕНСО ама на някоя която е на + 10 годни ... какъв е смисъла ...
ще ми отговорите "щото са много по-убави и качествени и на мойта алфа скапани части нема да слагам "
ако е такава логиката ртябва да затворят почти 99 % процента от сервизите и магазините за аявточасти с изключение на ВАНТОТРЕЙД примерно
За AR146 1.4ts 76kw
DR15LDC-EXTRA
DR15YPP-PLATIN
DOR14LGS-TUNING
DR15YS-LPG
Това е по каталог. Най скъпите бяха по 10лв40ст за брой.
Благодаря за инфото колега!!! ще мина да проверя евентуално за моята какво дават и цената как еи ще направя съпоставка. Аз също не мисля с 100000км напред и не ме притеснява това, важното е да има покритие в съотношението качество към цена, а явно отзивите не са лоши толкова. Мерси за инфото още веднъж.
моля кажете за смяната на свещите аз съм със 2 на цилиндър.как да ги сменя едновременно,и то със хубави.плюс това и кабелите на инжекциона и то във варна няма добри сервизи.
Интересувах се малко и по другите форуми и разбрах, че вече има и ментета на въпросните свещи, колкото и странно да звучи. Някой има ли идея къде със сигурност продават читави? Мисля, че директния им вносител не продава на дребно. Поправете ме ако греша.
Comment